Etter et fantastisk OL i Sochi kom hverdagen brått tilbake. Jeg ble dessverre syk, (igjen) og måtte sto over World Cup rennene i Lahti. Kroppen måtte ha tid til å komme seg, så jeg satte meg som mål å være 100% klar til World Cup rennene i Trondheim og i Oslo.

På pallen:

Første World Cup rennet for min etter OL ble altså på hjemmebane i Trondheim. Til tross for NULL nedbør den siste mnd var forholdene overraskende bra. Bakken og løypa holdt et veldig høyt nivå, så her var det bare å angripe. Jeg var spent på hvordan kroppen skulle respondere etter nesten 2 uker med sykdom, og jeg følte meg ikke helt bra på renndagen heller. Bestemte meg for å ha fokus på det jeg kunne gjøre noe med, og det betalte seg. Gjorde et godt skihopp under litt vanskelige forhold, og jeg ble nr.13 etter hoppdelen. Jeg hadde da 49sek å ta igjen under langrennet.

IMG_6657a

 

På vei ned til 132m

IMG_6670a

 

Hever meg til rennomg!

IMG_6089a

 

Hvordan skal dette gå? 

Forholdene i løypa var som sagt veldig bra, men arrangøren måtte gjøre noen endringer få dager før rennet. Pga snømangel ble løypa gjort om fra 2,5km til 2km, og det betydde at det var 5 runder som skulle gås. Det at det ble 5 runder istedet for 4 trur jeg bare var positivt for alle parter. Mer action for oss løperne, og mer action publikum:)

Jeg bestemte meg for å gå kynisk under løpet, og spare mest mulig krefter. Det ble som forventet samlet ei stor gruppe under løpet (15mann) som skulle kjempe om topp plasseringer. Jeg følte meg pigg på den neste siste runden, og hadde forhåpninger om at dette kunne bli en bra dag, men når tempoet ble skrudd opp i den siste bakken på den siste runden måtte jeg bare takke for meg. Bena ville ikke, så jeg måtte ta til takke med en fin 3.plass

IMG_8160

 

Let the race begin…

IMG_6858a

 

Viktig å legge seg lang fremme i gruppa! 

IMG_8207

 

Ny fin pallplass er sikret!

Det å komme på pallen, og samtidig gjøre det på hjemmebane er jeg utrolig godt fornøyd med. Kroppen trengte kanskje denne gjennomkjøringen før den blir 100% igjen.

Vil også trekke frem publikum og støtten dere gav oss under løpet. En utrolig stemning, og det var veldig gøy å gå med dere så tett innpå oss.

Dette resultatet bygger jo selvsagt mer selvtillit og trua på at de siste rennene blir av det bedre slaget. Jeg gleder meg

IMG_7340a

 

48 gang på pallen i World Cup

Magnus 🙂