Oppkjøringen til en ny sesong og et nytt mesterskap er like om hjørnet. 2 økter hver dag med fokus, blod, svette og tårer venter. Det er noe jeg er vant til, og jeg elsker det! Kjenne at jeg har hatt økter hvor jeg har blitt litt bedre, gått fortere og hoppet lengre.

Det som er nytt denne sommeren / høsten er at jeg ikke er en del av A-landslaget. Jeg skal innrømme det var rart å få den beskjeden, for A-laget har vært en del av min hverdag gjennom nesten hele karrieren. Når det er sagt er det ingen hemmelighet at det har vært noen skjær i sjøen de siste årene. Det går på tillit, og da blir det vanskelig å jobbe sammen for å få ut det beste av hverandre. Det har vært mye frustrasjon til tider!

Når jeg har fått det på avstand kjenner jeg at dette er det beste for meg. Jeg er ikke ferdig! Det går mot en ny og spennende sesong, og jeg kan legge opp hverdagen akkurat som jeg selv vil. Jeg vil bruke min erfaring, være mer hjemme, og ha økter med Granåsen Skiteam i Trondheim. Det er neste generasjon kombinertløpere, jenter og gutter, og jeg er heldig som kan være med sultne og offensive løpere her hjemme.

Jeg gleder meg til jobben som venter, og jeg skal være best mulig forberedt til sesongen som kommer. Jeg skal kvalifisere meg inn på laget igjen, kjempe om gode resultater og ikke minst være klar for VM i Seefeld.

Det er absolutt «no hardfeelings» fra min side, og jeg respekterer avgjørelsen fra kombinertledelsen. Jeg håper laget får en god trenings sommer, og at vi sammen skal ta nye medaljer til vinteren.

Jeg gleder meg til å dra på tur med @kombinertnorge igjen.

Magnus