Etter en litt for lang ufrivillig «ferie» skjer det endelig litt på kombinertfronten igjen.

DSC_0231

God stemning og gutta gleder seg til renn igjen. 

En lang treningsperiode er over og forrige helg var vi i gang igjen i Chaxu-Neuve i Frankrike. Det føltes nesten som om det var sesongstart. Chaux-Neuve bød på fine forhold, fin bakke, mye folk og topp stemning som vanlig. Arrangøren hadde gjort en forandring fra i fjor, og det var å endra løypa til det dårligere spør du meg. De hadde valgt å snu retningen hvor vi skulle gå, pluss at det var en alt for lang utforkjøring inn til runding. (begynner nesten å ligne litt på skicross) Det resulterer i at de «nest beste» løperne klarer å bite seg fast og henge med lengre enn de vanligvis gjør.

DSC_0239

Akito viser god form

For min del ble dette en ordentlig jobbehelg. Jeg har som sagt MYE trening i kroppen og jeg kom rett fra et høydeopphold. Jeg var usikker både på hopp og langrennsform. I bakken kjente jeg tidlig at jeg ikke hadde hoppbein, men i løypa ble jeg egentlig positivt overrasket. Kroppen responderte bra både lørdag og søndag.

I hoppbakken gjør jeg kun 1 hopp som er godkjent og det er rennhoppet på søndag. Der har jeg mer kontakt med bena gjennom radien, pluss at jeg bruker bena når jeg skal starte bevegelsen. Det blir viktig at jeg tar med meg den følelsen inn til rennene i Seefeld og fortsetter jobben der.

Det at det ble en jobbehelg og at kroppen ikke var helt 100% er naturlig. Nå handler det om å stole på at jobben er gjort, samle overskudd og kose seg når jeg skal ta fatt på en av sesongen store mål.

DSC_0234

Jeg gleder meg 🙂

Følg med videre på

Instagram

Facebook

Youtube

Twitter

Magnus:)