Etter en lang og tung periode var jeg endelig tilbake i det gode selskap i Val De Fiemme. Dette var en av mine kuleste plasseringer noen gang! Jeg har vært utrolig langt nede den siste perioden, (lengre ned enn de fleste aner) også kommer jeg tilbake og går meg opp på pallen. Min 54 pallplass i World cup sammenheng. Jeg er stolt, glad og utrolig takknemlig for jobben og hjelpen jeg har fått den siste tiden.

Jeg har jobbet knallhardt siden World cup helgen på Lillehammer, og klart å bygge opp mer og mer selvtillit slik at jeg har følt det forsvarlig å dra ut og konkurrere igjen. Dette resultatet viser at med hard og god jobbing over tid, så vil det betale seg til slutt. Det kan være helt svart i lange lange perioder, men jeg har klart å finne litt motivasjon ved de små lysglimt jeg har hatt på trening, pluss at jeg og de rundt meg vet at jeg har det i meg fortsatt.

Jeg er ferdig med fredagens konk for lenge siden, og er fortsatt veldig sulten på å løfte hoppingen min til en nivå jeg sjelden eller aldri har vært på før. Det krever at det fortsatt jobbes tålmodig og målrettet den neste perioden. Jeg har fått tilbake smaken, og den er jævlig god!

 Magnus 🙂