Skal si tia går fort, eller at jeg begynner å dra på åra:) Mitt 7 VM på rad…

Det har vært en syk, men i ettertid fasinerende reise fra jeg satt meg inn i bilen på Lillehammer søndag 4 desember og hadde «lagt opp» til å stå på start i Lahti med en trygghet og selvtillit jeg sjelden har hatt.

Jeg er stolt, takknemlig og ydmyk for den jobben som er gjort!

Jeg har selvfølgelig gjort jobben selv, men har aldri klart dette uten 3 personer.

Kona mi Irene som har vært tilstedet når jeg har vært frustrert, forbanna, oppgitt og lei meg, til å se hvor fort det kan snu. Hun er der alltid i med og motgang. Min beste venn, min beste sparringspartner. Elsker deg love 🙂

Frode som fikk meg til å tru igjen, se på meg selv som en god utøver, hjalp meg å få tilbake killer`n som er min styrke!

BK som har vært fysisk tilstedet både før, under og etterpå.

Alle disse 3 skal ha en stor stor ære for at jeg leverte det jeg gjorde i Lahti.

Vil også takke gutta på laget, Olympiatoppen og kombinertnorge for god backing gjennom denne prosessen. Dere er de beste!

 

Fasit etter 10 dager i Lahti:

  • Ikke funnet god nok til normal rennet i liten bakke!
  • Gjør mitt beste hopp under lag konkurransen i liten bakke, pluss et bra langrenn. Ny medalje sammen med laget og gutta. (fantastisk)

  • Fortsetter jobbingen og fokuset inn i den store bakken. Går ut som nr.10 etter hopprennet (sesongbeste) Går offensiv ut i langrennet, merker fort at skiene ikke er helt optimal og har null  sjanse til å nå pallen. (tungt, men veldig godt fornøyd med hoppingen)
  • Blir tatt ut på team sprint laget, og begge Magnus`er leverer både i bakken og i løypa. Vi er helt med der oppe, og gir Tyskland en real kamp om gull medaljen. Blir tilslutt nr.2 (strålende fornøyd) først og fremst med ny medalje, men like mye ved at jeg merker at jeg fortsatt kan gå fort på ski. Det trengte jeg nå på slutten!

Totalt sitter jeg igjen med 2 nye medaljer, og den prestasjonen er jeg sinnsykt godt fornøyd med:)

Hard work pays off!

 

Vil også takke ALLE kjente og ukjente for hyggelige hilsener og støtte underveis. Dere aner ikke hvor mye det betyr.

Stor takk.

Magnus 🙂