Priviet folkens, håper det står bra til med dere:)

Her kommer en liten OL oppdatering fra Sochi. Kom til OL-byen på fredag og har fått noen dager hvor jeg har blitt kjent med stedet, bakken og løypa. Jeg bor ca 5mil fra Sochi by på en plass som heter ROSA KHUTOR. Her går det gondoler opp til 2 deltakerlandsbyer hvor den ene huser alpint, hopp, snowboard, freestyle 1175moh og den andre huser skiskyting og langrenn, 1450moh. Fasilitetene er TOPP!!!

Kombinert er eneste gren som bor utenfor deltakerlandsby. Grunnen til det er at vi konkurrerer på 700moh og da er det beste å bo på samme høyde som vi konkurrerer

På hotellet Golden Tulip har vi egen norsk kokk som lager frokost, lunch og middag. Så det står itj på:)

3 offesielle treninger:

Jeg har også fått testet hoppbakken og langrennsløypa som vi skal konkurrere i. Har hatt 2 treningsrunder i bakken og 3 treningsdager i langrennsløypa.

I hoppbakken startet jeg greit på mandag, men har hatt utrolig mye å gå på. Det som er bra er at jeg gjør forandringer som gir positive svar, og det fikk jeg vist under gårsdagens trening. Hoppet 95 og 97,5m og var topp 8 i begge omg. På renndagen handler det om å fortsette med samme fokus, men å frigjøre mer på hoppkanten. Få ut ALL energi og adrenalin når det gjelder!

Løypa er noe spesiell. Den er lagd i en skråning, og den minner til tider om trollstigen på vei opp til stadion igjen. Trur det er ei løype som kan passe meg bra, og det kommer til å bli et hardkjør opp siste bakke på sisterunden. Avsluttningen på løypa skjer inne på hoppstadion, og det blir viktig å være i rett posisjon inn mot mål.

OL forberedelser:

OL forberedelsene ble ikke akkurat som jeg hadde håpet. Etter world cup helgen i Seefeld ble jeg dessverre litt syk. Ble rammet av en forkjølelse, og jeg måtte reise ned fra st.Mortiz for å bli fortere frisk. Jeg var uten trening i 9 – 10 dager.

Igjen så skjer det tenker kanskje noen av dere, og det gjorde jeg også når det sto på som verst. Forskjellen nå er at jeg føler meg 100% frisk i forhold til tidligere mesterskap,  og  jeg har gjort alt rett i etterkant av sykdommen. Jeg ventet en ekstra dag med å begynne å trene, ventet 2 ekstra dager med å kjøre første intervall og det føler jeg har gitt resultater. Jeg kan dessverre ikke si om kroppen er akkurat like sterk som den var før sykdommen, men jeg skal gå så langt ned i kjelleren som over hodet mulig på onsdag, så får vi se om det holder til en god plassering.

Æ e positiv, og æ glær mæ:)

IMAG0726_BURST002_COVER

 

Klar for første OL konkurranse!

 

IMAG0725

 

Anleggene bader i SOL. Alt ligger til rette for at dette skal bli et magisk opphold.

IMAG0724

 

Hopptrener Nik og jeg er i strålende humør. Vi gleder oss masse til å komme i gang.

IMAG0738

 

Hver kveld kl.22.00 virker det som om Russerne har litt for mye penger å bruke. Stort fyrverkeri rett over hotelltaket.