Det ble en kanon avslutning på kombinert året for min og laget sin del. Med seier i Ramsau på lørdag og en fin 5.plass sammenlagt så langt i sesongen. Det gjør at jeg kan gå inn i 2016 med litt lavere skuldre 🙂

volk-20151219-541b

Hva kan jeg si om sesongen så langt?

I år som i fjor ble jeg rammet av flere runder med sykdom og fikk derfor ikke deltatt på NM og oppkjøringen av World Cup starten i Finland. Jeg har tatt noen kyniske valg for å komme meg til hektene igjen. Det å reise bort fra familien for å være alene og kun tenke på seg selv er i perioder litt hardt å takle. Heldigvis betaler det seg, så da er det litt verdt det 🙂

Det at det er lite snø i Trondheim gjør treningshverdagen litt vanskelig. Jeg må ta med meg måten jeg jobber på under konkurransene, og fortsette å slippe meg løs når jeg får startnummeret på brystet. Jeg har fortsatt mye å gå på!

volk-20151220-291bIMG_7314-1volk-20151219-358a

Sesongen har rukket og blitt litt spesiell allerede, med avlysninger i Kuusamo i Finland i november, og allerede fått beskjed om avlysninger i Klingenthal rett over nyåret. Jeg er blitt vant til at ting ikke alltid går som planlagt, og derfor må det legges nye planer på veien.

Det som er positivt er at arrangøren i Trondheim har tatt på seg en ekstra konkurranse i februar. Det vil si at dere kan se kombinerteliten både 9 og 10 februar i granåsen. Det betyr mye for oss utøvere at arrangører vil påta seg renn, og spesielt gøy er det at det blir på hjemmebane.

Nå fremover blir det etterlengtet kvalitetstid med familien og julefeiring, men det betyr ikke at jeg ikke har en jobb å gjøre.

Fokuset fremover blir å få lagt ned en god jobb på langrennsiden og ha mye hoppteknikk før jeg igjen vender nesen til Europa og Seefeld i østerrike 2 januar. Der nede er hoppbakken klar og de har også en OK langrennsløype å trene i.

Jeg ønsker dere alle ei riktig God Jul & et nytt og spennende år.

Vi sees og hørs!

Magnus 🙂