Etter dagens vurdering på St. Olavs vil det ikke bli en operasjon med det første.

Legen ser på denne skaden/bruddet som en lavrisiko pr.dags dato. Han anser også at jeg har blitt klinisk bedre de siste 3 ukene etter hvordan jeg forklarer mitt smertebilde og hvordan jeg har trent den siste tiden.

Jeg kjører derfor på som normalt, og ikke noe mer enn det.

Jeg skal også begynne med egen behandling som jeg skal bruke gjennom hele sesongen. Det er et lite apparat som gir en trygg og effektiv pulserende ultralyd med lav intensitet som vil bidra til å stimulere kroppens naturlige prosess for benheling.

Dette er jo en god nyhet, eller? selvfølgelig er det det. Sitter likevel med en liten bismak, fordi jeg kommer “hele tiden” til å kjenne og føle på kroppen hvordan signaler den gir meg. Uansett så stoler jeg på apparatet rundt meg, og satser på at med smart trening vil dette gå sakte men sikkert over av seg selv.

IMAG0734

 

Jeg reiser ned til Oberstdorf i morgen, og vil slutte meg til laget og opplegget.

Magnus:)