Jeg har gleden av å fortelle at jeg og Adecco Trondheim denne uken har blitt enig om å fornye samarbeidsavtalen vi har hatt de siste sesongene. Det at vi har en avtale som strekker seg frem mot neste OL gjør at det blir mer trygghet og forutsigbarhet over samarbeidet. Jeg får mer ro over mitt arbeid, pluss at Adecco blir med på en spennende reise som starter allerede denne sesongen.

Adecco er idrettens bemanningsbyrå, og de jobber også hver dag av å levere resultater på høyt nivå. For å få til det kreves gode forberedelser, gode rutiner og ikke minst gode medarbeidere. Dette vil jeg ha godt nytte av når jeg nå starter jobben mot mitt neste store mål. Og jeg gleder meg til å dele erfaringer i årene som kommer.

 

Magnus signerer avtale aug 2014 Magnus og Jan Ove handshake aug 2014

 

Jeg er utrolig stolt, og takknemlig for dette samarbeidet.

Magnus:)