Fine treningsdager i Oberhof  !GOPR3738_0000005271 IMG_0184-20151013-194217314Det har vært bra med trøkk på øktene, og det er flere som viser vei både i bakken og i løypa.

Resultat fra testrennet vårt: Håvard Klemetsen totalvinner av testrennet i Oberhof etter sedvanlig solid hopping! Klemtsen fikk poengsummer 243,5 , Jarl Riiber nr 2 med 236,5 poeng, Mikko Kokslien nr 3 med 236 poeng, Magnus Moan nr 4 med 234,7 poeng, Jan Scmid nr 5 med 223,5 poeng, Thomas Kjelbotn nr 6 med 222,5 poeng og Magnus Krog nr 7 med 211,7 poeng.

IMG_0183-20151013-19420763

En 4.plass i testrennet for min del viser bare hvor høyt nivået er på de beste, og hvor mye jobb som gjenstår før jeg er der jeg vil jeg skal være. I løypa fikk jeg aldri opp farten slik jeg bruker, det var hard jobbing fra første stavtak. Litt dårlig teknisk gåing også. Kommer meg ikke ordentlig opp i posisjonen, og får ikke trykket nok ned i skia og underlaget. Hoften blir stående litt imellom bena mine.

I hoppbakken er jeg egentlig fornøyd med hoppene. Jeg hever meg en del hakk fra treningen og får ut helt OK hopping. Det er positivt. På treningene fikk aldri en god følelse. Jeg slet med posisjonen fra toppen av, jeg slapper ikke av når jeg kommer ut mot hoppet og jeg blir sittende å spenne musklene i anklene istedet for å fokusere på å bruke all energi på kanten når den kommer.

Forholdene har stort sett vært fine hele tiden, og det var kun 1 dag vi måtte stå over ei hoppøkt pga for mye vind. Tåka har derimot ikke latt vente på seg! Gutta har gått runde på runde inne i skitunnelen, og de har vært fornøyd med utbytte av det. Ikke alt for mye folk heller har jeg forstått. For min del ble det mer asfalt og rull under bena, og jeg fikk lagt ned mange fine økter.

Det som er litt nytt er at både Granåsen Skiteam (Trondheim) og Kollenhopp (Oslo) sine grupper har vært på samling samtidig som oss. Det er gøy at teamene legger samlingene sine på samme plass som oss, og det er spennende å se hvordan det jobbes nedover i teamene. Imponert over innsatsen og jobben de legger ned. Godt jobba:)

12071647_10206786840726334_450385169_n

Nå blir det noen dager hjemme for de som har reist hjem, før laget møtes til ski-test samling på sjusjøen i slutten av mnd. Jeg har reist til Livigno, og skal være her frem til den 20 okt, før jeg reiser videre til Val Senales for å spenne på meg skiene igjen. Der er jeg så heldig å få være med på langrenn sitt opplegg, og det er noe jeg virkelig ser frem til. Håvard vil også komme til Val Senales for å være med langrenn og forberede seg til sesongstart.

Magnus 🙂