Starten på sesongen ble ikke slik jeg hadde sett for meg. Dårlig hopping har all skyld for det!

Jeg har stått over World Cup starten før, men da var det planlagt. Aldri har jeg vært hjemme pga dårlig form. Det gjør noe med stoltheten! Jeg skulle ikke vært her, men der!volk-20160210-288

Jeg har vært i gamet så lenge at jeg vet når jeg har noe i en konkurranse å gjøre. NM resultatet i Midtstua/Beitostølen var et tegn på at formen ikke er der den skal være. Jeg dro rett til Lillehammer i god tro på at hoppingen skulle endre seg, men dessverre gjorde den ikke det!

Jeg har jobbet knallhardt for å endre og forbedre hoppingen min fra i fjor, men jeg trudde virkelig ikke at det skulle ta så lang tid. Jeg har hatt hopp som har vært bra, men har alltid sittet igjen med en følelse av at det har kostet mer enn det pleier. Jeg har prioritert bevegelighet, gått ned i vekt og hoppet langt flere hopp. Likavel finner jeg ikke ut av det, jeg mangler god følelsen, og ikke minst at det svarer slik jeg vet at det kan.

Har jeg fortsatt trua? JA, men den sitter jævlig langt inne! Når jeg jobber så hardt som jeg har gjort det siste året og det fortsatt lar vente på seg, så gjør det noe med selvtilliten og trua. Det er i motbakke… (akkurat nå en veldig bratt en) at jeg jobber best! Da får jeg håpe og tru at det begynner å svare litt igjen.

volk-20160209-578

Magnus