Hei folkens!

En lang og god treningsommer er over, og jeg er allerede godt i gang med høst treningen. (viktigste mnd av dem alle:)

Jeg og  A-laget er akkurat nå i Planica i Slovenia på vår fellessamling nr 3 denne sesongen.

Vi innledet samlingen med å delta på FIS Nordic Combined sin Summer Grand Prix finale både lørdag og søndag. Dette var vår første internationale konkurranse etter fjorårs sesongen. Det var en relativt spent, men gira gjeng som dro nedover. Vi viste at vi har gjort en bedre jobb sammen denne sommeren, og derfor var vi alle gira for å se hvor vi lå ann mot de andre. Det skal sies at A-laget til Japan, Østerrike og Tyskland sto over denne helgen. Nivået var bra for det! Uansett: Det ble en høydare av ei helg. På Lørdag ble det trippelt norsk!!! Jan på 3.plass, Espen på 2.plass og jeg på 1.plass Bedre start på treningsoppholdet og konkurranse helga kunne vi ikke fått 🙂

Dette var sykt deilig for min del. Jeg har lagt ned en solid jobb over lang lang tid og 1.plass viser at jeg jobber med de rette tingene og at jeg fortsatt kan regnes med i dette gamet.

2xnr.1

Jeg klarte å nullstille bra til søndag, og var offensiv som f… på start. Utgangpunktet etter hoppdelen var enda bedre enn på lørdag, og jeg hadde gode muligheter denne dagen også. Det ble Dobbelt norsk med Jarl på 2.plass og ny seier til meg. 2xnr.1 på to dager. Kanonbra! Gjennomfører et rått langrenn på søndag hvor jeg går i fra i front på de 2 siste rundene. Det at jeg klarer å mobilisere så bra på søndag også, pluss at jeg går så fort at jeg river i stykker feltet gir meg en vannvittig feeling. Får jo energi av å gå slik 🙂

Hva Har Skjedd?

Etter en sesong hvor vi ble pissa på av Tyskland, hadde jeg og laget en god evaluering hvor mye kom på bordet! Det resulterte i ønske om flere og lengre samlinger i utlandet. Fokuset skulle være på å trene sammen, og utvikle hverandre! Det er så mye kompetanse, erfaring og offensivitet i gruppa og hvis vi klarer å sette dette sammen blir vi ekstremt vanskelig å slå. Vi har lyktes med mye av det vi ble enige om, og det viser resultatene i helga. Dette gir oss en bekreftelse på at jobben som er startet på og lagt ned er helt klart på rett vei, men…! Det er fortsatt mye jobb som skal legges ned og terpes på. Derfor er vi igjen i Planica i rolige og fine omgivelser hvor fokuset blir på skihopping. Vi blir her frem til lørdag 7 oktober før vi vender nesen til Italia og opp i høyden. Der skal vi legge bort hoppfokuset og ta frem skiene igjen og gå noen km på ski (på breen i Val Senales) 2990moh

Magnus 🙂